Wella care – tager sig af dit hår

By admin
august 23, 2012
Kommentarer lukket til Wella care – tager sig af dit hår

Hep hep ey!

Det er ikke for sjovt, når jeg siger, at jeg har fundet noget der virkelig gør mit hår glad.

Jeg har aldrig været en person, som går meget op i hårprodukter og sådan noget ‘dame-halløj’, men jeg må nu alligevel indse, at der faktisk er forskel på, hvad man kommer i håret. Jeg prøvede lige, da jeg var på besøg ved min søster, der prøvede jeg lige lidt af hendes forskellige shampooer og sådan noget, da jeg skulle i bad. Og for faen da, mit hår var ligesom silke bagefter. Det var alligevel lidt vildt synes jeg. Du kan se, hvad det var jeg kom i håret her: http://shampoo-pusher.dk/sp/884-wella/
Så det var lige lidt det, som jeg ville fortælle jer. Håber i kan lide mine indlæg, for jeg kan i hvert fald rigtig godt lide at skrive dem. Hold jer nu munter hele tiden. Livet er for kort til at brokke sig hele tiden. Det er der alt for mange der gør.

  • Meta