VVS og lidt andet her i Aalborg

By admin
juli 18, 2014
Kommentarer lukket til VVS og lidt andet her i Aalborg

Jeg er lige flyttet, og jeg vil godt have at mit hus kommer til at se rigtig godt ud, så derfor er jeg gået igang med at lave badeværelset, og det har jeg fået dem her til at hjælpe mig med: http://www.uggerly.dk/kompetencer/vvs-installation.html. Det er fordi, at de er rigtig gode, og jeg kan ikke klare det hele selv. Det kan jeg godt sige jer. Jeg er nemlig ikke uddannet håndværker, men jeg er en ret god alt mulig-mand, som man kalder det. Det kan jeg også godt sige jer.

Lige nu sidder jeg og læser lidt om Twin Peaks, for jeg er ikke lige blevet helt færdig med den, og jeg synes virkelig at det er en god serie, så jeg vil lige se, om jeg ikke kan få den set færdig her i sommerferien. Det håber jeg at jeg kan, for jeg vil godt vide, hvad den ender med. Vi ses igen snart.

  • Meta