Vores store eventyr

By admin
april 25, 2012
Kommentarer lukket til Vores store eventyr

Om præcis 24 timer sætter jeg mig op på flyveren sammen med min bedste ven, og så begynder vores store eventyr. Og nøj en tur vi har foran os. Vi kan slet ikke vente, tror heller ikke det bliver megen søvn jeg kan se frem til i nat, for min mave kilder allerede helt vildt. Jeg fik i sidste uge styr på det hele. Jeg fik mine vaccinationer på Frederiksberg, fik ordnet min rejseforsikring og så fik jeg endelig min visum på plads, så nu spiller det bare.

Vi lander om ca. to døgn i Thailands hovedstad Bangkok, og derfra udspringer vores rejse. Vi har ikke lige helt planlagt hvilken rækkefølge at de forskellige lande og byer skal besøges i, men vi har en god idé om, hvilke lande vi skal besøge. Vi skal i hvert fald til Indien, Nepal, og Laos. Det kan sagtens være, at vi rykker nogle flere lande på listen, men de der er helt sikre. Vi har også en ven, som vi skal besøge imens vi er ude og rejse, så må vi se hvad det bliver til.

  • Meta