Vores helt egen salat.

By admin
september 11, 2013
Kommentarer lukket til Vores helt egen salat.

Nu er vi nået så langt hen på sommeren at vi endelig kan begynde at høste lidt af den salat, som vi satte i foråret og det smager bare rigtig godt. Nu er det vi to år siden, at jeg min mand lave de to højbede til mig og jeg tror nok lige at alle i familien er glade for det nu. Når det igen bliver koldt og mørkt, så er der ikke noget bedre end et par skåle med frisk salat og grøntsager fra haven.

Jeg har altid interesseret mig for planter og syntes at det er spændende at se det hele vokse op. Da jeg var barn, så boede vi oppe på tredje sal i en bolig blok og det kunne ikke blive til mere end nogle få planter på værelset. Men da jeg en del år senere var flyttet hjemme fra, så købte jeg en kolonihave, som jeg havde i tre år. Derude var jeg virkelig i mit es, så da vi bestemte os for at købe hus sammen, så var det lige så vigtigt for mig at haven var i orden, som at huset også var det.

  • Meta