Vores dejlige heste

By admin
april 23, 2012
Kommentarer lukket til Vores dejlige heste

Når jeg er ude og foder hest, så tager jeg mig altid rigtig godt af mine heste, for de har altid fortjent alt det bedste, som jeg overhovedet kan finde til dem. Hvis jeg kunne vælge, så ville jeg ønske at jeg bare kunne leve af at passe heste og ride hver eneste dag. Det er desværre bare lidt for dyrt at have heste, til at jeg kan droppe mit hverdagsarbejde. Men selvom jeg har mit arbejde, så har jeg stadig masser af tid til mine heste, og jeg bruger som regel al den tid, som jeg har til rådighed sammen med mine heste. Jeg er heldigvis så heldig, at jeg har mine børn, som også elsker heste, som hjælper mig med at passe på vores dejlige heste. De har da også deres helt egen specielle hest, som de holder rigtig meget af at ride rundt på, når de har lyst.

  • Meta