Vi tager mesterskabet

By admin
juni 1, 2012
Kommentarer lukket til Vi tager mesterskabet

Så er sommeren ved at være tæt på, og jeg glæder mig helt vildt meget til at se om vi får mesterskabet hjem i fodboldgolf i år. Sidste år tabte vi til Kerteminde foldboldgolf klub (KBK), men det vil jeg ikke lade ske igen. Vi har været i igennem hård træning de sidste 3 uger, men vi har stadig 5 uger inden det går løs på græsset. Jeg glæder mig så meget, og jeg tror at vi har en rigtig god chance for at vinde mesterskabet.

Ellers skal jeg på ferie til Spanien sammen med kæresten, men det er først efter mesterskabet selvfølgelig. Hun støtter mig meget omkring min passion for forboldgolf og det er en af grundene til at jeg elsker den dame så meget. Hun ser alle vores kampe og er tit med ude til træning for at se hvordan vi klare os. Det er også hende der har skaffet en sponsor til os, der er dog ikke penge i det, kun udstyr og en middag på et fint sted, men det er også helt fint, for vi spiller jo fordi vi elsker sporten.

  • Meta