Udluftning På Børneværelset

By admin
marts 8, 2013
Kommentarer lukket til Udluftning På Børneværelset

Jeg har desværre lige fundet ud af at min datter af allergi overfor støv, så  vi er blevet enige om herhjemme at installere noget udluftningssystem på hendes værelse. Så håber vi at kun ikke hoster så meget om natten.

 

Hun er lidt trist for tiden, så jeg har sagt til hende at vi måske kunne kigge lidt på internettet sammen efter nogle fine ting til hendes værelse – se her. Det ville hun rigtig gerne.

 

det er heller ikke spor sjovt lige pludseligt at finde ud af at man har astma, og resten af hendes liv kan hun blive nødt til at være opmærksom på at holde hendes hjem ekstra rent og fri for støv så hendes astma ikke pludser op igen. Jeg kunne ikke tåle fugle som barn, så jeg blev meget ked af det da jeg måtte aflevere mine to tamme undlater hos dyrehandleren, øv øv, det var jeg så ked af i mange dage.

  • Meta