Tragus piercing til farmand

By admin
november 18, 2014
Kommentarer lukket til Tragus piercing til farmand

Ja, jeg har lige lovet konen, at jeg vil få lavet sådan en her, og det har jeg så lige fået gjort, og den klæder mig faktisk rigtig meget, hvis jeg selv skal sige det, og det er jo bare fedt. Det er en ting, som er helt og aldeles sikkert. Er der forresten en der har et godt forslag til, hvad jeg skal spise til aftensmad? Det ville jeg godt vide, for jeg har ingen forslag selv overhovedet, men jeg vil godt have noget, som er sundt, for det smaget rigtig godt, skulle jeg hilse at sige. Det er en ting, som er helt sikkert. Men vil lige løbe mig en tur nu her, og så kan jeg jo tænke over det imens, for lige nu har jeg godt nok ikke nogle gode idéer og det er jo lidt irriterende, hvis jeg selv skal sige det, og det skal jeg jo.

  • Meta