Til Frankrig i bil

By admin
april 19, 2012
Kommentarer lukket til Til Frankrig i bil

Samtidigt med at temperaturen stiger, så får jeg stadig flere og flere sommerfugle i maven, fordi jeg kan slet ikke vente med at komme på ferie! Og den her sommerferie, den bliver noget ud over det normale. For første gang skal jeg nemlig ud og rejse uden familien, og kun samme med et par venner, og det skal nok blive kanon. Vi har fået lov at låne en af mine venners forældres bil, og så skal vi ellers bare på kør selv ferie til Frankrig. Det er godt nok en halv lang tur, men det bliver ikke desto mindre sjovt! Vi har allerede købt en masse forskelligt gøgl til ferien, som kan være med til at gøre turen en del sjovere. Jeg regner med at vi bare tager turen uden stop, og så må vi bare køre på skift, så vi kan komme derned så hurtigt som overhovedet muligt.

  • Meta