Tester Acai kapsler

By admin
december 12, 2012
Kommentarer lukket til Tester Acai kapsler

Forleden dag sad jeg sammen med en af mine rigtig gode veninder, der ligesom jeg selv er vild med sundhed. Hun fortalte mig at hun havde set en udsendelse i fjernsynet, der handlede omkring Acai kapsler, som er kapsler der er lavet på acaibæret, og indeholder alle de gode egenskaber som acaibæret har. Efter det som jeg siden hen har læst om det bær, så lyder det virkelig som et fantastisk middel.

Jeg er i hvert fald klar på at prøve Acai bærret af, og så lige hurtigt fortælle jer, hvad jeg finder ud af og synes om det. Jeg er ret sikker på at jeg kommer til at synes om det, i hvert fald hvis det bare er halvt så godt  som det jeg har læst om det indtil videre.

Min veninde har desværre ikke lige selv prøvet det, men ifølge den udsendelse hun havde set, der fangede det i hvert fald hendes opmærksomhed.

  • Meta