Teltudlejning til mig

By admin
marts 7, 2014
Kommentarer lukket til Teltudlejning til mig

Jeg skal holde en fest til sommer, og jeg er måske i god tid, men altså, jeg har besluttet mig for at jeg allerede nu vil tage kontakt til nogle forskellige firmaer for at se hvem der kan klare et telt billigste – har dem her i kiggerten, men jeg er ikke helt sikker på at det er den rigtig løsning endnu.

Ellers går det godt – jeg glæder mig helt vildt meget til min sommerfest, hvor der kommer en masse mennesker, som jeg ikke har set i lang tid. Det bliver så cool. Jeg har også inviteret en pige, som jeg er helt vild med. Det bliver bare så rart. Håber lidt på, at jeg kan score hende. Det kan jeg nok godt, for jeg er jo en af Danmarks mest charmerende mænd.

Nu skal jeg til at i skole. Det bliver også godt, for jeg elsker simpelthen min skole. Håber snart at vi ses igen!

  • Meta