Svært at finde lejlighed

By admin
juni 9, 2012
Kommentarer lukket til Svært at finde lejlighed

Jeg skal til at have fundet mig en lejlighed i Odense, men jeg synes det er så svært at finde noget, for jeg vil meget gerne undgå at skulle bo i en et værelse lejlighed. Jeg tror ikke at det bliver så sjovt at skulle bo alene, og især ikke hvis det er et stykke væk fra byen, for så er der ikke nogen som vil besøge en.

Jeg kunne godt tænke mig at finde en at bo sammen med, og så finde en 3 værelse lejlighed så vi har et sted at se fjernsyn og spise osv. Men det er lige med at finde en som man kan bo samme

n med, for man skal jo også lige kunne klare at være sammen med personen hverdag.  Mit budget for huslejen kan max blive 3.500 for mere har jeg ikke råd til når jeg også skal på skitur i uge 7 næste år, og det er helt sikkert at jeg skal det. Jeg har selvfølgelig tænkt mig at få et job ved siden af, og måske også prøve at lave noget andet som også kan give lidt penge.

 

 

 

 

 

Fra politiken.dk

  • Meta