Spil på nettet?

By admin
februar 26, 2013
Kommentarer lukket til Spil på nettet?

Jeg har lige fundet ud af den sjoveste måde at fordrive tiden på. Det bliver noget med at jeg sidder på min flade foran computeren, og så skal der ellers bare jages drager, eller skydes med harpooner eller sådan noget.

Du kan klikke ind her hvis du kunne tænke dig at prøve lidt spil på nettet. Det er fyldt med sjov, og så skal jeg lige love jer for, at man kan få meget til at gå med det.

Forleden dag der sad jeg og overvejede om det ikke snart var på tide, at jeg kom ned og fik mig noget aftensmad. Så faldt jeg over et lille spil, som jeg blev lidt bidt af, og før jeg vidste af det, så var klokken lige pludselig halv fire om natten. Så var der vist ikke rigtig noget der hed aftensmad mere.

Det var faktisk lidt irriterende, for sulten det var jeg edderbankemig.

  • Meta