Speed stacks er det nye

By admin
marts 7, 2013
Kommentarer lukket til Speed stacks er det nye

Jeg har ladet mig fortælle at speedstak er det nye nede på fritidshjemmet så jeg er blevet plaget hele dagen om at købe nogle til min søn. Jeg har ikke kunne se det i butikkerne, så jeg har søgt efter det på nettet, og fandt det her.  Som forældre kan man dog ikke give sig hver eneste gang at børnene plager om at få noget, så jeg må lige tænke lidt over det.

 

Det er jo ret ofte at et eller andet stykke legetøj kommer på mode, det skifter jo hele tiden. Og det er da også helt fint at børnene får skiftet deres legetøj ud af og til, men ikke så ofte som der kommer nye diller, så ville jeg være fattig.

Men jeg får mig nok en vred lille mand i huset hvis ikke at jeg giver mig denne her gang. Så kan det godt være at han ikke vil spise min hjemmelavet pizza selvom at det er hans livret.

 

 

  • Meta