Snakker med mor

By admin
oktober 9, 2014
Kommentarer lukket til Snakker med mor

Jeg har lige snakket i telefon med min mor, som bor i Nykøbing Falster, og hun har lige snakket med en murermester, fortalte hun. De skal nemlig have bygget om, og det er jeg da helt vildt spændt på at se, hvordan kommer til at se ud. Jeg er virkelig spændt faktisk. Det er jo mit barndomshjem, der skal moderniseres. Det lyder måske lidt åndssvagt, men sådan er det altså… Der er altid nogle helt bestemt følelser knyttet til ens barndomshjem, og det er altså okay.

Nå, men ellers vil jeg snart over at besøge dem, for det holder jeg meget  af. Det er også ved at være et halvt års tid siden, at jeg så dem sidst, så det skal jeg jo nok lig have fået gjort nu her inden så længe, inden de nærmest glemmer, hvem jeg er. Ej okay, det sker nok ikke, men det kunne da være.

  • Meta