Sms, fiskesmoothie og lån

By admin
marts 29, 2013
Kommentarer lukket til Sms, fiskesmoothie og lån

Heeeeeeeeeeej alle! :-))

Lige om to minutter er det præcis fem minutter siden, at jeg fik verdens bedste idé til noget sund mad. Alle snakker jo hele tiden om, hvor sundt det er med fisk – og så tænker jeg.. Frugt er da også sundt. Det er da måske lidt for sjældent at man blander fisk med frugt. Giv lige det her en ærlig chance, for jeg mener selv at det er en banebryder det her.

Fiske smoothies? Ja, det lyder lækkert, men er det virkelig også det? – Svaret er JA! Det er total godt.. Jeg prøvede den første her for et par minutter siden, og jeg må godt nok indrømme, at jeg var en smule skeptisk, men det forsvandt som dug for solen, da jeg tog den første slurk.

Jeg prøvede mig frem med en friskfanget ørred, som jeg selv lige havde nøkket i land i morges. Det blev til en SUPER LÆKKER Ørred-banan-ingefær smoothie. Kan I forestille jer det? Jeg kunne i hvert fald ikke, men det faldt i rigtig god jord, eller mavesæk hehe…

Fiske smoothie

Forresten, så kan du læse en masse om sms lån på den her side, hvis det er noget der interesserer dig..

 

  • Meta