Smadret vinduer i Lyngby

By admin
maj 10, 2012
Kommentarer lukket til Smadret vinduer i Lyngby

Jeg har lige været på ferie og da jeg kom hjem så jeg mit hus’s vinduer i Lyngby se mere her var blevet smadret, og jeg gik helt i panik for jeg havde nogle sjældne ting som er mange penge hver og som jeg ikke kan få igen og det ville jeg være ked af at have mistet. Der var heldigvis ikke noget som manglede andet end at der lå glasskår over det hele og det var ikke lige det fedeste at komme hjem til efter en rigtig god ferie.

Jeg er altid god til at se på det positive og det var jo at de ikke havde taget fra os og vinduerne bliver jo erstattet, så det er intet problem, ud over at jeg gerne ville vide hvad grunden til at de skulle smadres. Det finder jeg nok aldrig ud af, men det er heldigvis en god måde at jeg godt få nogle bedre vinduer og måske gøre lidt mere ud af sikkerheden som at installere en alarm som går i gang når et vindue bliver smadret.

Jeg har nogle gode naboer som gerne vil holde øje med huset og ringe efter politiet hvis alarmen går i gang, men de kunne ikke denne gang for de var med på ferie hehe 🙂

  • Meta