Skal til Thailand og spille golf!

By admin
august 30, 2012
Kommentarer lukket til Skal til Thailand og spille golf!

Hvis du lige skal høre noget fedt, så er det edderbankemer at jeg skal til Thailand og spille golf i byen Hua Hin, for det har min gode ven og nabo da lige fået stablet på benene igennem sin lokale golfklub. Det er jeg ret nede med, for jeg kan rigtig godt lide at spille golf, og så kan jeg også godt lide at rejse, og hvis man kan kombinere det, så er det jo mere end perfekt.

Golf, rejse og så til og med godt vejr, så tror jeg ikke rigtig at jeg kan bede om mere. Måske skal jeg se, om jeg kan få plads til at tage familien med, ellers kan det godt være, at de synes det er lidt for meget, hvis jeg lige tager på ferie uden dem. DEt tror jeg ikke de er helt tilfredse med. Men det burde jeg da også sagtens kunne. Så kunne vi jo eventuelt finde et lækkert resort eller lignende som vi kan bo i.

Er også sikker på, at børnene vil elske at ligge ved stranden, imens jeg er ude og spille golf med gutterne. DEt her bliver konge.

  • Meta