Skal i vandet – koldt nok jo!

By admin
oktober 10, 2014
Kommentarer lukket til Skal i vandet – koldt nok jo!

Jeg er ikke så god til spansk, men jeg skal have oversat et par artikler på spansk til en hjemmeside, og det bliver rigtig godt, men jeg skal bare lige have fundet nogle der er dygtige til oversættelse af spansk, og så kører det virkelig for mig, det kan jeg godt lige love jer for.

Ellers har jeg ikke så meget at sige. Tror jeg vil køre mig en tur i bilen lige om lidt, for det er bare så hyggeligt, hehe. Jeg vil gerne ud og se på noget natur, og det kunne være at jeg også skulle tage mit badetøj med, for så kunne jeg få mig en dukkert her i vinterkulden – eller det er måske lidt overdrevet, men det er da i hvert fald ikke varmt udenfor – lad os blive enige om det. Det er en ting, som er helt sikkert. Kan I have det rigtig godt? DEt kan jeg nemlig.

 

  • Meta