Skal have gæster, men…

By admin
august 14, 2014
Kommentarer lukket til Skal have gæster, men…

Hey allesammen. Mit komfur virker ikke rigtig mere, og jeg får en masse gæster på besøg i morgen, og jeg har ikke lige råd til at gå ud og investere i et nyt nu her, for jeg har ikke så meget at gøre med. Derfor har jeg ringet til en elektriker her i Gladsaxe, som har lovet, at han kan nå at komme og kigge på komfuret, inden der kommer gæster. Altså, sådan at jeg kan nå og lave mad. Det bliver rigtig godt, og jeg er simpelthen bare så glad for det, skulle jeg hilse og sige. Vi skal have svinemørbrad, og det er noget, som jeg er virkelig glad for.

Nå, men det regner lige nu, og jeg skulle egentlig ud og løbe mig en tur. Jeg tror, at jeg vil gøre det alligevel, selvom det ikke lige er det bedste vejr lige nu. Det går jo nok alt sammen, ikke?

  • Meta