Så skal der ske noget ombygning her på Fyn

By admin
november 23, 2014
Kommentarer lukket til Så skal der ske noget ombygning her på Fyn

Jeg er meget glad for mit hus, som det er nu, men jeg er faktisk også lidt træt af det, så derfor har vi besluttet os for, at der skal ske noget ombygning. Det har vi fået dem her til at hjælpe os med, og det skal nok blive en stor succes; http://www.t-fyn.dk/toemrerarbejde/tilbygning-og-ombygning/.

Ellers er der ikke så meget at sige lige nu. Det går som det skal, og det er jeg glad for, for sådan er mit liv lige for tiden. Det hele kører bare, og det er simpelthen bare noget af det bedste jeg ved, at det hele går rigtig godt.

Mem vil lige løbe mig en tur, for det kan jeg simpelthen så godt lide – det er en ting, som er helt sikkert. Jeg skal bare derudaf og så skal jeg i rigtig god form nu her, for jeg træner op til et marathon til sommer. Skal nok gå.

  • Meta