Så fik endelig den hulmursisolering

By admin
februar 8, 2015
Kommentarer lukket til Så fik endelig den hulmursisolering

Det var sørme også på tide, at der blev gjort noget ved vores mur, og derfor er jeg glad for, at vi endelig har fået lagt noget hulmursisolering her i Horsens, hvor vi har residens. Det er simpelthen så skønt, og det er jo især dejligt her om vinteren, hvor man virkelig kan mærke forskellen. Det er virkelig dejligt, og så regner jeg også med, at vi kommer til at spare en stor sum penge, for vi har godt nok gået og lukket meget varme ud, kan jeg ellers godt lige fortælle jer. Det er jo ikke så godt, for vi har i forvejen ikke så meget at gøre godt med, og det er jo altså ikke at foretrække, det der med at spilde pengene. Hehe.

Nu vil jeg smutte over og handle ind, for det er mig, som skal lave aftensmad i dag, selvom jeg ikke er så glad ved det.

  • Meta