Så skal der slankes

By admin
april 24, 2013
Kommentarer lukket til Så skal der slankes

YO!

Så er det satme nu der skal ske noget. Jeg har lige siden vores sidste julefrokost, hvor mine venner sagde jeg havde lagt mig ud, tænkt over at jeg skulle tabe mig, og nu har jeg endelig taget mig sammen, så nu er tiden kommet.

Det bliver med streng diæt og masser af motion. Det er bare sådan det skal være. Jeg bytter de fleste af mine stener-timer foran computeren og fjernsynet med en tur med løb på de danske landeveje. Eller nu må vi se om jeg kan holde det, hehe.

Nu vil jeg hoppe ud i køkkenet og lave mig en lækker grønsagssmoothie, for dem er jeg nemlig blevet helt vilde med. Og så er det oven i købet sundt, så det er jo bare sådan som det skal være!

Puha, nu sidder jeg jo foran computeren igen, istedet for at være aktiv, men der skal jo lige blogges også! Det er også vigtigt!

  • Meta