Penge til en ordenlig ferie

By admin
maj 4, 2012
Kommentarer lukket til Penge til en ordenlig ferie

Om under en måned skal jeg på lidt af et eventyr til Thailand med to af mine rigtig gode venner. Vi begyndte allerede at planlægge turen i 2. g, og nu er vi altså blevet studenter, og tiden er endelig inde til at få gjort planerne til virkelighed!

Jeg har været på jagt rigtig længe for at finde et sted, hvor det var muligt at låne 15000 kr, så jeg rigtig kan holde en lækker og fed ferie, uden konstant at skulle gå og tænke på om jeg har penge til det ene og det andet, for det gider jeg på ingen måde.

Vi har tænkt os at tage op nord på, for vi er blevet enige om, at det nok lige bliver lidt for vildt og presset, hvis vi tager ned syd på, og det har vi ikke rigtig lyst til. Men også fordi at vi har to andre venner, som er i Thailand på samme tidspunkt, og de er deroppe nord på også, og fra de billeder vi har set, så ser det også kanon fedt ud!

Men det hele afhænger rent faktisk af, at jeg får det lån der, for jeg har virkelig brug et lån, det værste er bare, at jeg skal finde et sted, hvor de giver lån uden sikkerhed, for jeg kan nemlig ikke stille sikkerhed, da jeg ikke rigtig har nogen indtægt imens jeg er ude og rejse, men jeg er ved godt mod, for en ven har vist mig et ordenligt sted, hvor det kan lade sig gøre.

  • Meta