Penge nok til Thailand

By admin
maj 7, 2012
Kommentarer lukket til Penge nok til Thailand

Jeg har kigget på nogle forskellige lån da jeg er interesseret i at låne penge til min rejse til Thailand her om tre uger sammen med en god ven, men jeg synes bare ikke at jeg har penge nok til det hele, og det ville være ærgerligt hvis jeg stod i vejen for nogle ting som han gerne vil. Så derfor vil jeg gerne have et lån og jeg har set at sms lån er nemme og billige, så derfor tror jeg at det bliver det jeg vælger.

Jeg har arbejdet hårdt for at få penge til turen, men det har ikke været så nemt at få timer nok og derfor mangler jeg lidt penge. Jeg har stadig tre uger hvor jeg kan tjene penge men som det ser ud nu, så er der ikke penge til turen. Jeg har snakket med mine forældre om de ikke kunne låne mig nogle penge, men det har ikke været muligt så jeg må gå til andre for at låne penge, og det er jo også fair nok, sådan er det at blive voksen.

Jeg synes at mobillån er gode og nemme, og jeg har kun hørt gode ting fra andre som også har brugt dem, så det er jo bare det jeg skal have 🙂

  • Meta