Ønsker sig kun Army wear

By admin
december 24, 2013
Kommentarer lukket til Ønsker sig kun Army wear

hej til jer alle.

Så er jeg så godt som blevet færdig med at købe julegaver til familien og mangler kun en gave til mi n bror. Det meste af det han ønsker sig er Army wear, så som bukser, frakke og støvler. Nu er det ikke for han er en total våben freak, men fordi at han arbejder oppe i Norge hvor der til tider kan blive ret koldt og det har hæren altså taget højde for og lavet noget slidstærkt og varmt tøj.

Jeg har godt nok ledt efter det længe herovre i København, men de steder jeg var inde for at høre på det pågældende mærke, kendte det ikke eller havde dem slet og ret ikke. Men et af det sidste steder jeg var inde, var det en ung mand på min brors alder der ekspederede og han foreslog en side på nettet, hvor jeg kunne købe det. Det har jeg så gjort og har lige fået det ind af døren i dag en dag før juleaften, ret sejt.

 

  • Meta