Nyt lys i form af et LED rør

By admin
juli 12, 2014
Kommentarer lukket til Nyt lys i form af et LED rør

Yes, jeg har det godt for tiden, for jeg har rigtig fået gang i alle mine hobbyer, og det er jo bare helt vildt fedt, kan man sige. Det er sådan, at jeg elsker at arbejde med hænderne, og jeg har min egen drejebænk ude i garagen. For at man kan lave noget rigtig flot og detaljeret, så er det nødvendigt at man har noget ordenligt lys at arbejde i. Derfor har jeg opsat et LED rør, som giver mig en helt vildt god belysning, og det er jeg simpelthen bare så glad for, skulle jeg hilse at sige.

Nå, men det er jo en god dag i dag, for jeg skal over og besøge mine svigerforældre, og det er bare helt vildt dejligt. Jeg er i hvert fald glad for det. Men nu må jeg gå en tur, for jeg har lyst til at bevæge mig lidt. Så vises.

  • Meta