Nu må se at få lappet ham sammen.

By admin
juni 5, 2013
Dyr
Kommentarer lukket til Nu må se at få lappet ham sammen.

Hej alle.

Så er det endelig blevet tid til at vi skal til art holde sommerferie. I år har vi så valgt at låne en campingvogn i familien og så er vi taget over til sjælland, hvor vi har valgt en campingplads oppe ved det skønne Liseleje. Vi havde været her nogle dage og vi gik nede på stranden med vores hund i snor, da der kommer en mand med hans hund løbende frit om kring. da de kommer tættere kan jeg godt se på hans hund, at den ikke er begejstret for at se vores og jeg råber til ham at skal få sin hund i snor. det reagere han ikke på og ganske rigtigt så kommer de op og slås. Det er ret hurtigt overstået og vi går hver til sit.

Det er først da vi kommer hjem at jeg opdager, at han har en ret dyb flænge hen over snuden og det er sikkert at det skal sys. Nu har vi været på et Dyrehospital i Nordsjælland og jeg ved ikke lige om det var specielt billigt, men ser  jeg ham gutten på stranden igen, så vil jeg præsentere ham for regningen.

  • Meta