Nogle der ved, hvor man kan købe rundrejser til Thailand?

By admin
juli 10, 2014
Kommentarer lukket til Nogle der ved, hvor man kan købe rundrejser til Thailand?

Jeg skal simpelthen ud og opleve noget nu her! Er lidt ked af, at jeg ikke har været udenfor landets grænser i et godt stykke tid nu her, og det er faktisk ikke så fedt, hehe. Nå, men altså, jeg tror jeg vil tage til Thailand – og jeg har fundet nogle rejser her. Nogle der kender andre steder, hvor man kan finde rejser?

Jeg vil gå mig en lang tur nu her, for det er godt nok varmt herinde, og det er ikke så fedt, synes jeg. Tror jeg smutter ned på havnen, for det er meget lang tid siden, at jeg har været dernede. Det er også fordi, at jeg lige har været i København her på det sidste. Det er rigtig fedt at være derovre, men altså… Sådan er det jo. Vi ses nok snart igen, allesammen. Det håber jeg da i hvert fald. Husk, at det ikke skader at smide en kommentar.

  • Meta