Mit fede sundhedstrip

By admin
november 27, 2012
Kommentarer lukket til Mit fede sundhedstrip

Jeg har lige været en tur ude og købe lidt ind.. Jeg har rigtig købt ind til en rigtig sund dag, og jeg glæder mig alleredetil at det bliver aften, og så skal jeg ellers bare igang med at lave mad. Det bliver så herre mega godt!

Min mor ringede lige for to sekunder siden og fortalte at hun havde i sinde at tage sig et billån og så få sig en ny bil, og det synes jeg faktisk ret godt om, for hun sagde nemlig, at jeg så kunne overtage deres gamle bil, og jeg har nemlig ikke nogen bil længere, så det er da bare for nice 🙂
Det er ikke hel dumt nu når man tænker over det sådan noget med et lille kviklån eller sådan noget sommetider. Jeg kunne i hvert fald godt finde på at tage sådan et, men altså kun hvis jeg nu lige står og mangler det, ikk..

Men nu vil jeg runde af her, for jeg kan slet ikke vente med at komme igang med at lave sund mad. Jeg er lige for tiden på et sundhedstrip!

  • Meta