Mit eget lille skur

By admin
juli 5, 2012
Kommentarer lukket til Mit eget lille skur

Så var det da ellers lige noget med at far her fik købt sig sit helt eget og nye redskabsskur. Jeg har tilmed også selv bygget skuret, og det skal jeg da ellers også lige love for, at jeg har fået fortalt folk, hehe. Jeg har totalt optur over, at jeg endelig har fået mit eget redskabsskur, da det er noget som jeg aaaltid gerne har ville have.

Skuret står flot og fint plantet ude i hjørnet af vores have, og det er allerede her fra start af blevet mit lille tilflugtssted, hvor jeg kan slappe af, og lave noget ‘fornuftigt’, når jeg ikke lige magter noget andet. Jeg har fået fyret en masse ting derind allerede, og jeg har faktisk også fået lavet halvdelen af skuret til et lille værksted, hvor jeg rigtig kan slå mig løs!

Alt mit værktøj hænger pænt over min arbejdsbænk, og jeg har selvfølgelig også lige tegnet rundt om værktøjet med en hvid tusch. Det ser fandme professionelt ud!

  • Meta