Min søster og mor

By admin
januar 21, 2014
Kommentarer lukket til Min søster og mor

Aarrhg.. Jeg er ved at være så træt af, at høre på når min søster og mor snakker sammen. Det er fuldstændigt ligegyldigt hvor vi er, om vi sidder og spiser, køre i bil, er på besøg ved folk eller noget helt fuldstændigt andet. Det eneste de kan snakke om er hårprodukter.. Jeg kan virkelig ikke forstå dem, men de går så sygt meget op i deres hår, det er for vildt at høre på. Jeg vil fx langt hellere snakke om urbokse eller sådan nogen.

De er for tiden åbenbart ret imponeret over en eller anden MoroccanOil, som bare skulle være bomben inden for hårprodukter. Det kan godt være, at det er fordi jeg så småt er ved at tabe håret, at jeg ikke synes det er nice, men det er fandme også vildt, at det er noget af det eneste man kan snakke om.

Jeg begyndte allerede at få rigtig tyndt hår da jeg var omkring de der 16 år. Og efter det er det bare gået stærkt. Det er ret nedtur, men jeg overlever jo nok 🙂

  • Meta