Min søns fremtid

By admin
maj 17, 2012
Kommentarer lukket til Min søns fremtid

Jeg læste en artikel et sted om at børn skulle begynde og have engelsk i 1. klasse, og det synes jeg helt sikkert er en rigtig god idé, for det engelske sprog er så vigtigt i verden at man bliver nødt til at lære det, og tale det uden nogle problemer.

Min søn er lige begyndt at have engelsk i 3 klasse og jeg synes det er alt for sent at han begynder, men det er ikke noget problem for jeg har nemlig ansat en engelsk studerende der kan hjælpe mig søn med hans engelsk, så han kan blive rigtig skarp til det. Det er ikke fordi at han har nogle problemer med det, men jeg vil bare så gerne have at han klare sig godt i skolen, så han kan blive lige hvad han har lyst til at være, når han engang når ud af gymnasium, eller hvad han nu vil være.

Jeg stiller ingen krav til min søn, så hvis han vil være frisør eller advokat, så skal han bare gøre det, og jeg vil støtte ham hele vejen igennem.

  • Meta