Min snedker kommer til frokost

By admin
marts 29, 2015
Kommentarer lukket til Min snedker kommer til frokost

Hej!

Jeg vil gerne dele noget positivt med jer.

Jeg er så glad og jeg markerer det ved at lave god mad i dag, Vi får nemlig besøg fra Århus af: vores håndværker gennem de sidste 2 måneder – men i dag er han ikke i arbejdstøjet, men har lovet at komme i deres pæneste tøj (ikke at jeg klager over en “håndværker uniform”, jeg synes nemlig håndværkere er lidt sexede i deres arbejdstøj.

Anledningen er som I sikkert kan gætte, at vi – vores snedker skulle jeg måske sige – er blevet færdig med vores renoverings projekt. Vores byhus her i Århus har været på den anden ende, nye vinduer og gulve. Ja, den kære snedker er gået til den og i dag får han sin belønning, vi holder en form for indvielse af huset og vores snedker er æresgæst. Han ved det ikke før han kommer ind af døren.

Vi er nemlig alle samlet og venter kun på ham!

Mvh Patricia

  • Meta