Min kones have

By admin
juni 4, 2012
Kommentarer lukket til Min kones have

Jeg bestilt en gang fliser til haven fra Gentofte http://www.dcc-service.dk/, så jeg skal lige vente på at de ankommer her om en uge. Så skal jeg have arbejdsbukserne på og sammen med min nabo begynde at lægge dem, så haven bliver rigtig flot. Det er min kone som har plaget mig i lang tid nu, og så til sidst måtte jeg jo bukke under for presset. Vil jo heller ikke have at min kone er utilfreds med hvordan haven ser ud, det er jo hende som står for vedligeholdelsen af den ikke mig. Jeg bruger kun haven til at drikke bajer med gutterne og grille om sommeren, så jeg bruger den ikke så meget, eller selvfølgelig en del alligevel.

Jeg elsker at grille, det er simpelthen noget af det bedste man kan, og så er det også helt vildt hyggeligt. Vi plejer som regel at grille sammen med naboen, hvor kvinderne så har pillet fjordrejer om dagen og vi lige kan starte aftenen ud med en gang fjordrejer, og så efter kommer de store bøffer på.

  • Meta