Min kæreste tager kørekort i Sindal

By admin
august 30, 2013
Kommentarer lukket til Min kæreste tager kørekort i Sindal

Hej allesammen.

Da endelig er lykkedes min kæreste et få arbejde i Løkken, så vil det gøre vores hverdag meget nemmere hvis hun får taget sig et kørekort, se mere her. Da jeg arbejder i Hjørring, så må jeg i øjeblikket meget tidligt op for først at køre hende på arbejdet og derefter køre tilbage på mit eget job. Når så vi har fri, så må hun vente tre kvarter inden at jeg har fri og kan komme og hente hende.

Sådan har vi nu levet en måned og det er bare ikke holdbart, så derfor gik vi i banken og lånte til hvad der svarer til prisen på et kørekort. Nu er hun så startet både på teori og køretimer og vi kan næsten ikke vente til at hun selv kan køre. Så kan vi sove en hel time længere om morgenen og det bliver bare så lækkert. Se mere her.

Derfor er det så også mig der sidder og hører hende i teori, selvom det til tider ikke lige passer hende, men hun skal altså bare bestå første gang, så vi ikke skal vente for længe,

  • Meta