Min hund husker godt.

By admin
april 17, 2013
Dyr
Kommentarer lukket til Min hund husker godt.

Hej.

Da jeg for et par år siden købte min hund, vidste jeg med det samme, at jeg fik ham hjem, at det var det rette valg jeg havde gjort. Han er en smart og klog hund og så elsker han at omgås  andre hunde og mennesker, det er selvfølgelig en stor fordel, da vi bor i Hovedstaden. Jeg har i starten, sørget for at han kom til alle de tjek spm er nødvendig for en lille hvalp og havn fik også de anbefalede vaksiner, som han ikke var ret vild med. Efterfølgende er det blevet sådan, at hvis vores vej går forbi en Dyreklinik i København, så vil han helst over på den anden side af gaden. Jeg har prøvet at snakke med min egen dyrlæge om det, men som hun siger, er der jo også mennesker det f.eks. har haft en dårlig oplevelse og husker det tydeligt til næste gang. Det skal dog ikke hindre os i at besøge en igen, hvis vi har ondt i tænderne og vi behøver da heller ikke at gå på modsatte fortov hvis vi skal passere en.

Hilsen Rikke.

  • Meta