Min harley D

By admin
juli 20, 2012
Kommentarer lukket til Min harley D

Så har far her taget et minilån så der er penge til min nye bike! Det bliver for fedt med en rigtig harley D og det er lige drømme biken jeg køber, så det kunne ikke være bedre, det er helt sikkert! Jeg glæder mig helt vildt til at tage den første tur på den, og bare nyde vinden i hovedet!

Min kone hader at jeg kører på bike, men det er der ikke så meget at gøre ved, for jeg har gjort det hele mit liv og jeg har ikke tænkt mig at stoppe med det nu, blot fordi at hun ikke synes det er fedt at jeg gør det, men det vidste hun også godt før at jeg mødte hende, så det er altså bare noget jeg har gjort i over 30 år nu, så det er ikke noget jeg lige pludselig kan stoppe med.

Da jeg skulle have min første bike, der tog jeg også et lån 18 år som de hed dengang, og det var meget normalt.

  • Meta