Min bedste ven og bamse

By admin
august 16, 2012
Kommentarer lukket til Min bedste ven og bamse

Dengang jeg var lille der havde en jeg super bamse der hed Tony. Tony og jeg kunne lave alle ting sammen. Han hjalp mig med at lave lektier, han var altid med mig, når jeg var ude og gå ture. Og når jeg blev sur på mine forældre, så var Tony altid klar til at trøste mig.

Tony var min bedste ven, og jeg ønskede hver eneste aften at han ville blive levende, så vi ville kunne lege sammen resten af livet. Det skete desværre bare aldrig.

Tony var lavet som et brunt egern, som ikke kunne meget andet end at se sød ud. Jeg har stadig Tony liggende et sted, desværre ligger han nok et sted i bunden af en flyttekasse. Jeg tror aldrig, at den 5-årige jeg nogensinde vil tilgive mig for at lade ham ligge derude.

Det kunne være, at jeg skulle hoppe ud og se, om jeg kan finde ham. Det kan jo være, at min yngste ville blive lige så glad for Tony, som jeg var 🙂

  • Meta