Min 25-års føller

By admin
april 24, 2014
Kommentarer lukket til Min 25-års føller

Jeg skal holde en fest, og i den anledning skal vi have trykt et banner, men jeg er lidt i tvivl om, hvor stort det skal være. Det er jo bare en privatfest, som vi har valgt at gøre lidt meget ud af – og det er jo vildt fedt, for det gør jo bare aftenen meget bedre. Sjovere i hvert fald. Det kan jeg godt lige love jer for, hehe. Men sådan er der jo så meget. Jeg giver også gratis drikkelse til festen, og det bliver min 25-års fødeslsdag. Det skal jo fejres, når man fylder et halvt århundrede – det er en ting, der er helt sikkert, hehe.

Tror forresten lige at jeg vil gå ud og gå en tur med min hund, for den står og gør, og det plejer at betyde, at den godt vil ud og gå en tur i det gode vejr.  Håber at vi ses allesammen!

  • Meta