Masser af motion.

By admin
april 25, 2013
Kommentarer lukket til Masser af motion.

hej.

Siden jeg startede på at spille golf, har jeg virkelig forbedret min kondition. Jeg spiller en-to gange om ugen og nu er det en hel fornøjelse at komme derud. I starten var det godt nok hårdt, man jo får gået en hel del og da jeg først for nylig har fået købt en Golf trolley, så var der også rigeligt at slæbe på. Men stadig hvis man ser positivt på det, så får jeg nu både motion, taber mig og er tit ud og nyde den friske luft på banerne. Jeg har får dyrket sport men er tit løbet ind i, at det sammen med mit arbejde, meget hurtigt blevet et bøvl, at få det hele til at gå op i en højere enhed. Men med denne sport, har jeg langt flere muligheder for at tilrettelægge det, så alt kan tilgodeses. Nu mangler jeg bare at købe en ny putter, så er det ud at spille igen. Jeg glæder mig.

  • Meta