Mangel på sexlyst

By admin
maj 28, 2012
Kommentarer lukket til Mangel på sexlyst

Jeg oplevede noget, som jeg fandt meeeget mærkeligt sidste gang, at jeg var sammen med en kammerat, og vi skulle besøge hans bedsteforældre. Det var nu alligevel meget sjovt. Vi sad og spiste noget frokost, og snakken dinglede rundt om forskellige emner, og det var herre hyggeligt, men pludselig blev min kammerat noget så rød i hovedet, da hans bedstemor pludselig begynder og snakke om deres manglede sexlyst, som de åbenbart tumler lidt rundt med.

Hverken min kammerat eller jeg, vidste hvad vi skulle svare til det, og samtalen faldt godt nok også ret hurtigt over på noget andet. Men der gik dog ikke lang tid før de bragte det op igen, og denne gang var der ingen af os, hverken min kammerat eller jeg, eller bedsteforældrene, der kunne lade være med at grine. Det var sgu en meget sjov frokost, som vi lige havde os den dag.

  • Meta