Mange rejser til Thailand.

By admin
oktober 17, 2013
Kommentarer lukket til Mange rejser til Thailand.

Der er mange der gør en dyd ud af at komme så meget rundt i verden på deres ferier, som økonomien nu tillader. Men jeg har det lige modsat, da jeg nu for sjette gang skal ned til Krabi i Thailand. Det gode ved at komme det samme sted år efter år, er at man langsomt bliver aksepateret af lokalbefolkningen og derved får nogle helt anderledes ferie oplevelser ud af det. Når jeg tager derned nu, så er jeg på fornavn med alle og når jeg bevæger mig rundt i området og nævner hvem jeg er og hvem jeg bor hos, så kan jeg mærke at der er en helt anden respekt end da jeg var her første gang som “almindelig turist”

Nu er det også sådan, at jeg ringer et godt stykke tid før end at jeg kommer derned og aftaler alle de praktiske ting, som hvornør de kan hente mig i lufthavnen, som de som en selvfølge går nu. Desuden bliver jeg hver gang inviteret med til fester og specielle begivenheder og jeg nyder det hver gang. Læs mere om rejser til Thailand her: http://rejser-i-thailand.dk/

  • Meta