Lidt gaver og laks

By admin
november 13, 2012
Kommentarer lukket til Lidt gaver og laks

Hej med dig! Jeg har lige fundet den gave, som min lillesøster skal have. Hun er ikke ret gammel, og jeg er ikke ligefrem verdens bedste til at finde gaver til små børn, men jeg tror sgu det er okay, det som jeg har fundet nu. Det er noget der hedder Djeco legetøj, som laver alt muligt forskelligt, og det fik jeg fortalt af nogle gode venner, at det var vejen at gå, hvis man skulle finde en ordenlig gave til en bette en, så det tror jeg på.

Nu vil jeg smutte tilbage til madgryderne. I dag laver jeg laks. Laks er det som der står på menuen hos mig i dag. Det er nu altid lækkert med noget fisk, og jeg har været så heldig, at min kammerat fangede sig en stor og smækker laks i dag, og så kunne han ikke selv bruge den, så den har jeg overtaget, og nu skal jeg bare æde!

  • Meta