Lån uten sikkerhet og en basketkamp

By admin
december 12, 2012
Kommentarer lukket til Lån uten sikkerhet og en basketkamp

Ja, så er jeg så begyndt til basket sammen med min gode ven, Tony. Det er sådan en gammel drengedrøm, som vi har snakket om lige siden folkeskolen. Vi var nemlig bedste venner dengang, og vi holder sammen i tykt og tyndt. Det er fedt med sådan nogle barndomsvenner, der kan berige ens liv på den måde. Det er jeg virkelig glad for – og jeg glæder mig for vildt meget til at begynde til basket, for det er altså en sportsgren, som jeg elsker. Jeg har altid fulgt med i basket, og mit stor idol er da også Magic Johnson. Du ved, ham der var før Michael Jordan. Magic Johnson er simpelthen for sej. det er meget heldig, at jeg er så høj, for det er jo en fordel, når man spiller basket.

 

Jeg sidder lige ovre ved Tony lige nu, og han fabler løs om det her, men altså… Jeg vil egentlig hellere have en bøf eller et eller andet, så jeg bliver stor og stærk, når jeg skal til basket. Man skal jo være sund!

  • Meta