Lån til ferie

By admin
april 23, 2012
Kommentarer lukket til Lån til ferie

Jeg har snakket en del med mine bedste venner, om vi skal tage ud og rejse et stykke tid. Vi bliver alle sammen studenter her til sommer, og derfor tænker vi, at det kunne være en perfekt måde at fejre det på. Det eneste der måske kan sætte en stopper for, at jeg tager med er, at jeg ikke rigtig har penge til det lige nu. Jeg har ikke haft noget job ved siden af gymnasiet, og har bare levet på min SU, og det har også fungeret hel fint, men har bare ikke kunne spare op. Jeg har overvejet at tage et kviklån rigtig meget, for det ville simpelthen være for ærgeligt, hvis jeg ikke kan tage med alle mine venner ud og rejse og fejre, at vi er færdig med tre år med lektier, sure lærere og dårlige nerver. Vi er stadig ikke nået frem til, hvor vi vil hen endnu, men det bliver i hvert fald et sted, hvor der er dejlig varmt! Det kunne være for vildt, hvis vi alle sammen kunne få råd til at ryge til et sted i Asien i to-tre uger, men nu må vi se.

  • Meta