Lån penge som 18-årig, det er ikke umuligt.

By admin
august 21, 2012
Kommentarer lukket til Lån penge som 18-årig, det er ikke umuligt.

Hey,

Kender du det, hvor man bare lige bliver totalt vild med en helt ny ting, som er totallos fed. Det gør jeg, og jeg er rigtig god til at blive lidt for forelsket i ting, som jeg ikke lige har penge til. Men jeg plejer som regel på den ene eller anden måde at få penge til det, hehe.

Jeg er en af dem, som er rigtig god til at gå på kompromis med mad og sådan noget, hvis jeg på den måde kan få lidt ekstra penge til en ny computer, eller noget lignende..  Så lever jeg lige lidt af en kæmpe pastagryde, som kan holde flere uger, og koster en slik at lave. Ikke det mest spændende, men så kan jeg jo bare hygge mig på min nye pc eller ps3 istedet for, hehe.

Har også taget et online lån før, for at få penge til et nyt fjernsyn, og det er klart det bedste fjernsyn, som jeg nogensinde har haft. DEt er et af de der 3d-fjernsyn, som bare kan det hele!

Det er også blevet lettere for folk under de 20 at låne penge – noget der førhen var ret så svært.. Du kan læse mere om lån til unge her: http://www.billigste-laan-under-25.dk/laan-18-aar – Det drønende smart jooh.

  • Meta