Lædersmykker der passer til hende

By admin
april 7, 2015
Kommentarer lukket til Lædersmykker der passer til hende

Jeg er ved at lægge det sidste til på min gave og det må gerne være noget helt specielt og derfor har jeg tænkt på om det skulle være en af de her Lædersmykker som der er flotte og som jeg ved at hun vil blive helt vild med og jeg ved at det er en god pris for dette smykke for nu ved jeg en del om smykker fordi jeg har købt mange til min dame her henover årene så der er ingen andre der ved det mere end mig af gutterne men det er naturligvis ikke noget jeg praler med, lad mig sige det på den måde.

men ellers er der jo ikke meget andet at sige end at jeg er ved at være klar til at det er påske ferie og det er da bare noget som jeg glæder mig helt vildt meget til det kan jeg da godt lige fortælle dig

  • Meta