Låsesmed i Pandrup er lige sagen

By admin
marts 22, 2015
Kommentarer lukket til Låsesmed i Pandrup er lige sagen

Hejsa alle i skønne skønne mennesker. Jeg er lige ved at finde ud af om der er en Låsesmed Pandrup som jeg kan kontakte når det er at jeg skal have skiftet mine låse ud i hele huset. Det er noget som jeg har tænkt på at gøre meget længe men jeg vil ikke trække den længere nu for det kan komme til at koste mig mange penge hvis de der indbrudstyve som der bliver ved med at lave alt det ballade som de har gjort her den seneste tid.

Nå men det er jo dejligt at det er ved at være sommer og så kan jeg lige se at komme ned til stranden og bade og det vil jeg bare gøre hele den lange sommer.

Jeg har nu haft en del som jeg har haft af planer og det er ved at være på plads nu så det er da bare dejligt.

 

  • Meta