Kostændring mod diabetes?

By admin
januar 17, 2013
Kommentarer lukket til Kostændring mod diabetes?

Bum bum, nu sidder jeg lige og læser lidt igen som den læsehest jeg nu engang er. Igen er jeg faldet over en artikel omkring diabetes.

Har altid synes det har været ret interessant at læse om diabetes, for det er jo en sygdom som mange danskere har forholdsvis tæt ind på livet.

Den her artikel jeg lige sad og læste handlede primært om kostændringer kan kurere type 2 diabetes. Forskerne kunne i hvert fald ikke blive helt enige, så det var ikke fordi jeg blev meget klogere der, hehe. Men det er da spændende at læse om alligevel.

Og nu hvor jeg alligevel skriver lidt om kostændringer nu, så kan jeg jo lige så godt fortælle jer, at jeg skal ud og have fundet noget nyt kattefoder til min kat, for den er begyndt at blive en smule fed, og det tror jeg ikke er så sundt. Og det er ikke bare vinterpelsen, bare rolig.

Også min dyrlæge siger, at jeg måske lige bør overveje min kats kost, så det gør jeg nu.

 

  • Meta